Senior dating vokser sig større og større

senior dating vokser

Alene de seneste årtier har meget ændret sig i vores opfattelse af, hvad det vil sige at være ældre. Heldigvis kan man mene. Selvom du stadig i forskellige medier kan finde en tendens til at fokusere på ungdommen som den mest attråværdige, er der kommet langt mere opmærksomhed på andre aldersgrupper. Livet er langt fra ovre, selvom du er +40 eller +50.

Det gælder også i relation til et område som dating. I dag synes de fleste, at det vigtigste er at få det bedste ud af hele sit liv, og her betragtes alderen ikke længere som en bremseklods. Hver alder har sin charme, som kan fyldes med et godt indhold.

Dåbsattesten kan sige, hvad den vil. Så længe man er frisk og fyldt med livsmod, er der ingen grund til at geare ned og glemme sine drømme. At være ældre i dag betyder ikke, at være gammel og bagud af dansen, heller ikke i forhold til den moderne teknologi.

Mange danske seniorer udnytter i høj grad de mange muligheder, som internettet tilbyder i hverdagen. Netdating er stadig et forholdsvist nyt fænomen – ikke for de unge der er vokset op med det, og derfor finder det helt naturligt, men for folk med et langt liv bag sig, der måske lige har skulle vænne sig til tanken. Det har taget lidt tid, men nu begynder senior dating at vokse sig større og større.

Senior dating vokser hos begge køn

Netdating har fået godt tag i seniorer af begge køn. Både mænd og kvinder kommer ud af busken, måske fordi den kontakt man kan opbygge på nettet i ro og mag ikke virker helt så grænseoverskridende, som når man mødes i andre sammenhænge.

Du er selv medforfatter af drejebogen til en date, og så længe I nogenlunde har styr på de gensidige forventninger, har haft en rar skriftlig og måske telefonisk kontakt, inden I mødes ude i den virkelige verden, så kan det som oftest ikke gå helt galt.

Flertallet aftaler at mødes ganske kort den allerførste gang bare til en kop kaffe eller en lille gåtur. Det er nemt at overskue og giver ikke grund til den store nervøsitet inden, og så får man lige mærket, om kemien stemmer overens. Lige meget, hvor godt man skriver sammen og taler i telefon, så er kemien den allervigtigste faktor, uanset hvilken alder man har, og hvad man gerne vil have ud af at date.

Senior dating vokser dag for dag

Selve dating scenen på internettet har også undergået en positiv udvikling, siden den spæde start, hvor det hele var mere ustruktureret. I dag findes der ikke kun de helt store portaler for netdating, men også de mindre niche portaler, der er rettet mod særlige målgrupper – lige fra landmænd til karrierekvinder til akademikere og naturligvis også til seniorer.

Hver dag melder flere sig ind, og der er derfor masser af muligheder for dem, der gerne vil træffe jævnaldrende og ligesindede. Måske er målet at få et fast parforhold, men nogle seniorer foretrækker at forblive frie fugle og nyder bare at få bekendtskaber fra det modsatte køn. Venskaber som kan bruges til at gå ud at dele kulturelle oplevelser med, til rejser eller andre lejligheder. På den måde er netdating meget fleksibelt og ikke kun noget, der bruges til at finde den helt store kærlighed.

Har du lyst og mod på senior dating, så er datingsiden senior.dk et rigtigt godt sted at starte. Siden er kendt for sin gode tone, samt at der løbende bliver slettet useriøse og inaktive profiler. Du kan til en start oprette en gratis profil. Måske finder du din næste kæreste eller ven på senior.dk

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*