På tur: Nymarksminde tilbyder både overnatning og aktiviteter

Nymarksminde tilbyder både overnatning og aktiviteter

Nymarksminde er et fremragende sted til en bondegårdsferie, bed & breakfast eller konference. De har en lang række af aktiviteter og laver dagligt unikke tilbud for gæsterne. Bondegårdsferien er en stor del af en ferie på Nymarksminde, og en af deres aktiviteter er derfor også Farmpark, som tilbyder bondegårdsdyr til fodring og klapning. De har også fodbold golf, som kan underholde de fleste mennesker i lang tid. Det er rent regelmæssigt bare golf, hvor man skal skyde en fodbold. Nymarksminde har også et bed & breakfast som de kører med, når det ikke er højsæson. Her er mulighed for at overnatte for en enkel aften, og nyde den ro som placeringen giver. Nymarksminde tilbyder også konferencer, og har remedier til at holde det professionelt, seriøst og konstruktivt. Der er samtidig mulighed for at de deltagende kan overnatte, hvis mødet skulle trække længere ud. De har også en swimmingpool, så man kan få lidt af den sydtropiske feriestemning med også.

Nymarksminde er et lille feriecenter i Nordjylland. Det tilbyder en lang række af forskellige aktiviteter og overnatninger, og er derfor et ideelt sted til at holde en afslappende, idyllisk ferie. De tilbyder udover ferie ophold i højsæsonen, på det de kalder bondegårdsferie, også tilbyder de bed & breakfast når det ikke er højsæson. Derudover så lejer de også deres lokaler ud til konferencer, og med mulighed for at deltagerne kan overnatte. Nymarksminde har remedier til at kunne afholde en seriøs og konstruktiv konference.

Hvis man vælger at holde ferie i Nymarksminde, så har de en lang række aktiviteter som kan underholde ungerne i løbet af dagen. Dette er bl.a. bondegårdsferien, som i højsæsonen, danner rammen om ferien. I den ligger deres ’farmpark’ hvor man kan møde og røre dyrene. Derudover så tilbyder Nymarksminde også fodboldgolf, som kan underholde de fleste personer i mange timer.

Aktiviteter i Nymarksminde

Som nævnt så tilbyder Nymarksminde en lang række forskellige aktiviteter udover blot ferie opholdet. Dette er bl.a. fodboldgolf, som er golf, hvor man sparker til bolden for at få den i hullet. De har også Farmpark, som giver muligheder for at familien kan røre og se dyrene tæt på. Her huser de bl.a. geder, hønse, heste, grise. Alle de sædvanlige bondegårdsdyr, udelukkende til gæsternes glæde. De har også en lille swimmingpool, bålsted, mooncart osv. Så ungerne såvel som de voksne har nogle fælles aktiviteter at samles om.

Nymarksminde tilbyder også dagligt, undtagen lørdag, specielle aktiviteter, som f.eks. traktor-tur. Disse unikke aktiviteter er med til at gøre bondegårdsferien til noget helt specielt. Det er som oftest bondegårdsrelateret aktiviteter, hvilket for mange mennesker, også kan være en oplevelse at se.

De fleste af aktiviteterne er gratis når du har booket et ophold på nymarksminde, men det er dog muligt at købe indgang for sig selv. Dette kan gøres for under 100 kr. pr. person. Hvis du har nogle venner i lokalområdet i Nordjylland, så kan du tage dem med ud og spille f.eks. fodboldgolf, uden at de behøver købe et ophold til Nymarksminde.

Informationer om Nymarksminde

Hvis du gerne vil booke en bondegårdsferie eller et bed & breakfast ophold på Nymarksminde, så kan du gøre dette via deres hjemmeside. Her kan du se forskellige tilbud og opholdsmuligheder. Du kan se hvilke aktiviteter du kan have mulighed for at prøve, under dit ophold. Du kan også se priserne, eller eventuelle kontaktinformationer. Dette er en mulighed for at du kan ringe eller skrive hvis du har nogle uddybende spørgsmål.

Hvis du kunne tænke dig at se området først, men måske kommer fra sjælland og ikke vil kører til Nordjylland, så findes der også en lang række billeder på hjemmesiden. Du kan på den måde få et visuelt billede af stedet, og målrette dine forventninger.

Du kan også læse lidt omkring selve Nymarksminde og dens historie. Der står også lidt om omgivelserne, så du kan planlægge eventuelle ture til lokalområdet.

Du kommer let til Nymarksminde, som ligger i umiddelbar nærhed af den nordjyske motorvej og Nymarksmindes hjemmeside hjælper dig også med en adresse og en eventuel kørselsvejledning.

Links:

Hjemmeside: http://nymarksminde.dk/

Bed & breakfast: http://nymarksminde.dk/bedandbreakfast.php

Bondegårdsferie: http://nymarksminde.dk/bondegaardsferie.php

Fodbold golf: http://nymarksminde.dk/fodboldgolf.php

Farmpark: http://nymarksminde.dk/farmpark.php

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*